Boetiek CARLA Womenswear - de ruimste collectie dameskleding in Willebroek
Kanaalfeesten 2016 en Braderij - Willebroek

Kanaalfeesten 2016 affiche

Kanaalfeesten 2016 Willebroek met braderij

Braderijkortingen tijdens de kanaalfeesten

Boetiek CARLA Womenswear verwent je tijdens de Kanaalfeesten in Willebroek met Braderijkortingen in onze winkel recht tegenover het plein waar het festival zich afspeelt.

Kom langs bij ons juwelenkraam

juwelenkraam Boetiek CARLA

Een zeer uitgebreide keuze juwelen aan 10, 15, 18 of 20 Euro.
Ook handtassen, clutches, sneakers, sjaals, portefeuilles en veel meer accessoires om je look helemaal af te maken!
Bekijk onze accessoires hier
.


Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

inschrijven nieuwsbrief

Kanaalfeesten - een gratis festival voor iedereen

Naast de talrijke drank- en eetkraampjes op de braderij, kunnen de kleinsten onder ons genieten van spectaculair straattheater en talrijke attracties.

Kanaalfeesten - braderij

De braderij vindt plaats op vrijdag vanaf 17u00 en op zaterdag vanaf 14u00 op en rond het festivalterrein. Je vindt er tal van eet- en drankstandjes, een mojito- en sangriabar, snuisterkraampjes en veel meer!

Kom zaterdag vanaf 14u00 naar het August Van Landeghemplein en sport en speel met ons mee!

Kanaalfeesten - programma

Vrijdag 26 juni

18u00’ – 19u15’    The Fake Band

Ze zijn funky, ze zijn swingend, ze brengen heel de massa in beweging én ze hebben een link met Willebroek. THE FAKE BAND is een spetterende groep die in 1985 het levenslicht zag in Buggenhout, maar waarin ook een Willebroekenaar speelt.

The Fake Band brengt vooral covers in het Rhythm & Blues genre. Deze covers, van de jaren ’60 tot vandaag, worden vaak in een eigen kleedje gestoken en worden met veel energie en overgave vertolkt. De nummers die ze brengen zijn van o.a. Etta James, Buffalo Tom, maar ook van Paul Simon, Stevie Wonder en Shakira!

The Fake Band heeft als hoofddoel de muziek zo goed mogelijk te brengen, zich goed te amuseren en deze vonk te laten overslaan op het publiek!


20u00’ – 21u15’    Rob De Nijs

Terwijl menig artiest na zijn 70ste op zijn lauweren gaat rusten, zijn gitaar opbergt of op zijn minst muzikaal gewoon een stapje terug doet, gaat Rob verder met zijn succesvolle muzikale levensmissie. Dat succes dankt hij aan zijn passie, perfectionisme en talent. Elk optreden geeft hij zichzelf helemaal met zijn grote hits: Banger hart, Malle Babbe, Zet een kaars voor je raam vannacht, Het Land Van Maas en Waal, Ritme van de regen, Dag zuster Ursula, …

Zijn stem heeft in de loop van de jaren alleen maar aan diepgang gewonnen. Dat constateerde ook de pers die in juni 2015 aanwezig was bij het optreden in een volgelopen Lotto Arena te Antwerpen, ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag. “Een stomende kroniek van een opmerkelijke carrière” schreef Gazet van Antwerpen. Het Nieuwsblad kopte “70 en nog geen beetje sleet. Tijd heeft geen vat gekregen op de zanger en zijn werk, luidt het unanieme oordeel.


22u30’ – 24u00’    Cleymans & Van Geel

De bloedbroeders Jelle Cleymans en Jonas Van Geel hebben, samen met een formatie professionele muzikanten, een covergroep in elkaar gestoken die maar 1 doel heeft: De Kanaalfeesten op zijn kop zetten. De eigenzinnige interpretaties die ze geven aan talloze, onsterfelijke Nederlandstalige hits maakt van de Kanaalfeesten een knallende party. Het repertoire gaat van Gorki tot Clouseau, van Frank Boeijen tot Borsato, van Rob de Nijs tot Raymond van het Groenewoud en ga zo maar door….De spitsvondige interactie tussen Jelle & Jonas zorgt regelmatig voor hilarische toestanden. Geen enkel optreden is dus hetzelfde. Vingertje in de lucht, bierfles in de hand en alles geven: ambiance verzekerd!

Zaterdag 25 juni

Hoofdpodium

17u00’ – 18u15’    De Rupelsoldaten

De Rupelsoldaten brengen reggae en dancehall met Vlaams-Rupelse teksten om het volk in lichterlaaie te zetten. Nog lang niet uitgevochten, beloven ze het volk het feest dat ze verdienen. 


19u00’ – 20u15’    Niels Destadsbader

De 27-jarige tv-presentator heeft er drukke maanden opzitten. Naast heel wat tv-werk (K3 zoekt K3, Is er wifi in Tahiti) stond hij als zanger de afgelopen zomer meer dan 30 keer op het podium met zijn eigen live band. Met ‘Hey pa’ scoorde hij een nummer één-hit in de Vlaamse Ultratop 50. Leuk detail: het nummer zal ook integraal te horen zijn op het einde van de nieuwe FC De Kampioenen-film ‘Jubilee General’.


20u45’ – 22u00’    Paul Michiels

Paul Michiels is één van de meest ervaren en één van de beste stemmen uit onze lage landen. Al jaren is hij een icoon uit de Belgische muziekscène. Zowel solo met zijn volledige liveband, als met Soulsister en met zijn laatste nieuwe project It’s A GAS, speelde hij reeds op menig festivalpodia. Wat hij ook doet, telkens is het Pu-re klasse!!!
Live brengt hij zijn eigen hits, goedgekozen covers en uiteraard de grootste Soulsister klassiekers. 
 

22u30’ – 23u45’    Stan Van Samang

Stan Van Samang doet het goed, heel goed zelfs!
In het najaar van 2015 vulde hij tot 4 maal toe de Antwerpse Lotto Arena.
Zijn album ‘Liefde voor publiek’ is ondertussen goed voor goud en mooi onderweg naar platinum. 


23u45’ – 00u45’    Maarten Vancoillie

Maarten Vancoillie presenteert elke dag de ochtendshow ‘Dauwe & Vancoillie’ op Qmusic. Als DJ is hij steeds populairder. Hij wordt op tal van evenementen gevraagd. Daarnaast is hij ook presentator en voice-over.

 

Cultuurpodia op de kanaalfeesten

17u00’ – 18u00’    Deugd en Vlijt
18u30’ – 19u30’    Jan Van de Ven & The Men bekend van The Voice van Vlaanderen
20u00’ – 21u00’    ROJM
21u30’ – 22u30’    Quantum Café
23u00’ – 24u00’    The Fondy Riverside Bullit Band

Deel deze pagina op

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

RINASCIMENTO - TRAMONTANA - SENSO - BETTY BARCLAY - K-DESIGN - GEISHA - BATIDA - AMOR DE CUBA - ELVIRA CASUALS - YEST - DIVAS - NED - DIVERSA - PARA MI - LA VOILÀ - ALLIANCE

Tanja's Blog

Tanja's blog beauty tips

Overzicht BEAUTY tips

Hier vind je het volledige overzicht van alle tips die Tanja reeds op haar Blog plaatste over Beauty & Wellness.

BEAUTY TIPS
Tanja's blog mode en kleding tips

Overzicht alle MODE tips

Tanja's tips over Mode & Kleding staan hier allemaal in een overzichtje netjes op een rij. Aan jou om te kiezen.

MODE TIPS
Boetiek Carla Willebroek dameskleding collectie

Dameskleding collectie

Bekijk onze dameskleding collectie en krijg zo een goed beeld van ons uitgebreide gamma dameskleding.

bekijk de collectie