KANAALFEESTEN en BRADERIJKORTINGEN BIJ CARLA Womenswear

Braderijkortingen bij CARLA Womenswear vanaf woensdag 20 juni t/m zaterdag 23 juni.


Kanaalfeesten 2018 affiche

Kanaalfeesten 2017 Willebroek met braderij

Braderijkortingen tijdens de kanaalfeesten

Boetiek CARLA Womenswear verwent je tijdens de Kanaalfeesten in Willebroek met Braderijkortingen in onze winkel recht tegenover het plein waar het festival zich afspeelt.

Kom langs bij ons juwelenkraam

juwelenkraam Boetiek CARLA

Een zeer uitgebreide keuze juwelen aan 10, 15, 18 of 20 Euro.
Ook handtassen, clutches, sjaals en veel meer accessoires om je look helemaal af te maken!
Bekijk onze accessoires hier
.


Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

inschrijven nieuwsbrief

Bekijk een korte video met sfeerbeelden

Bekijk de video


Kanaalfeesten - een gratis festival voor iedereen

Kanaalfeesten 2018 pakt uit met een programma van de bovenste plank en tal van randanimatie op een nieuwe festivalsite!
Scroll naar beneden om het volledige programma te bekijken.

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni is het weer zo ver! Dan wordt het centrum van Willebroek omgetoverd tot een heus festival met talrijke optredens zowel op een cultuurpodium als op het traditiegetrouwe hoofdpodium. Vergeet bovendien de MEGAPretfabriek voor de jongste Willebroekenaren niet! En alsof dat nog niet genoeg is, kan je genieten van een gezellige braderij op de vernieuwde festivalsite.

 

Profiteer van kortingen tijdens de kanaalfeesten en braderij

Natuurlijk doen wij ook mee. Je krijgt braderijkortingen bij CARLA Womenswear vanaf woensdag 20 juni t/m zaterdag 23 juni.

 

Kanaalfeesten programma

Musicale topaffiche

Eén ding staat buiten kijf: op 22 en 23 juni is Willebroek THE place to be! Hou je van popmuziek en zing (en swing) je graag mee op alombekende liedjes? Dan is het hoofdpodium jou op het lijf geschreven!

Met De Romeo’s en Soulbrothers zal je je op vrijdag niet vervelen!

Zorg zeker dat je nog wat energie over hebt voor zaterdag, want dan geeft Isabelle A om 17.30 uur de aftrap op het hoofdpodium, gevolgd door Zwartwerk,
De Kreuners en Merdan Taplak Orkestar.

 

Programma Kanaalfeesten vrijdag 22 juni

PERRON 4-STAGE

Op vrijdagavond wordt het cultuurpodium in het nieuwe park ingevuld door Jeugdhuis Perron 4. Verwacht je aan een goede dosis lokaal talent!

De enthousiaste mannen en vrouwen van Jeugdhuis Perron 4 geven die avond de kans aan lokale bands en dj’s om hun talent aan Willebroek te tonen.

Line-up (in alfabetische volgorde)

BRMS
Grounded
Mc Ado
Rupel Retro Renegades
Trashsystem
Vesper
Zaman
Winnaar dj-contest

 

HOOFDPODIUM VRIJDAG

18u45-19u45     DANCE INDUSTRIES: DANCER@WORK

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 75

Dancer@Work brengt gepassioneerde, gedreven en enthousiaste dansers van verschillende leeftijden samen. Zij verdiepen zich in verschillende dansstijlen: Ragga, Modern, Jazzdance, Showdance,...  

 

20u30-21u45    DE ROMEO'S

de romeo's.jpg

Ondertussen staan Davy, Chris en Gunther als De Romeo’s al 15  jaar op de planken en zijn ze geliefd in heel Vlaanderen.  Overal waar de drie heren, bij voorkeur in maatpak, zich vertonen,  wordt een feestje gebouwd.  Want daar staan ze voor garant… 100% feest!


22u30-00u00     SOULBROTHERS

Soulbrothers, dat zijn drie geboren entertainers. Drie muzikanten van de bovenste plank. Met hun overweldigende stemmen en hun aanstekelijke energie doen Charel van Domburg (bekend van The Magical Flying Thunderbirds), Vincent Goeminne (The Dinky Toys) en Wim Soutaer (bekend van hits als ‘Allemaal’) elk podium daveren. Straffe muzikanten die zich aan alle genres wagen, maar vooral professionele humoristen. Deze opzwepende powermix zorgt keer op keer voor party, plezier, een ongelofelijke ervaring en véél muziek.

 

Programma Kanaalfeesten zaterdag 23 juni

HOOFDPODIUM

16u30-17u45    FREQUENT FLYER

 

Deze partyband vierde onlangs zijn 10de verjaardag, maar de naam van de band is nu toepasselijker dan ooit. Met bandleden uit alle uithoeken van de wereld, zorgt Frequent Flyer voor een uitgelaten sfeer en ambiance op élk feest. Pop, funk, soul, disco en rock uit de jaren 70,80,90 en de nillies, bij Frequent Flyer komt het allemaal aan bod!

 

Vocals Frédéric en Iris zongen lang geleden al samen in een popgroep en hadden niet gedacht nog ooit samen op het podium te staan. Maar de zangkriebels zijn gebleven en het samen plezier maken op het podium hebben ze duidelijk niet verleerd. Aan de drums zit de founding father van Frequent Flyer, Bert. Voeg daarbij de heerlijke grooves van bassist Derek , de vette gitaarsolo’s van Kevin en de funky melodieën van Gustavo aan de keys en Frequent Flyer is klaar voor elk podium groot of klein.

 

Deze partyband heeft maar één doel voor ogen: zorgen dat het publiek de dansvloer niet verlaat en iedereen samen uit de bol laten gaan. En toevallig amuseren ze zich zelf ook rot op dat podium samen!

 

18u30-19u45    Isabelle A

Op 10 april 2017 gaat de derde editie van Liefde voor Muziek van start waar Isabelle nummers van Natalia, Clouseau, Josje, Lady Linn en Gers Pardoel naar haar hand zette. Door haar bijzondere zangtalent werd ze al snel uitgeroepen tot de revelatie van het programma. Dat succes was meteen de aanleiding om een nieuw album uit te brengen. “Zo zal het zijn” is sinds 7 juli overal verkrijgbaar. In de zomer speelt ze met uitgebreide bezetting overal in Vlaanderen. In haar band spelen leden van Gorki en Whodads.

 

20u30-21u30    Merdan Taplak Orkestar

Reboot, full speed ahead. De Antwerpse deejay en producer Merdan Taplak viert zijn tienjarig bestaan met de comeback van zijn populaire beatbrass­band MERDAN TAPLAK ORKESTAR. Wat in 2007 begon als een muzikaal experi­mentje - één deejay, vier blazers en een accorde­o­nist - mondde uit in een bruisend feestje op binnen- en buiten­landse podia. Na meer dan 60 shows elk jaar, enkele tv- en radiover­schij­ningen en een handvol releases op interna­ti­o­nale compila­ties, besloot de band even wat gas terug te nemen. Maar nu zijn ze terug, met volle batterijen, klaar om de draad weer op te pikken. Feest garanti, met Merdan Taplak Orkestar 2.0.

 

22u15-23u30    De Kreuners

De Kreuners zijn terug, met alle grote hits, een fijne greep uit onbekender werk, en vooral: veel goed humeur.   

 

23u45-00u30    Zwartwerk

Zwartwerk is een hip hop-collectief uit Mechelen, maar de vier mc's en dj zijn allen afkomstig uit Angola en Congo. Ze brengen een zwoele mix van hip hop, zouk, kuduro en afrohouse.
Ze brengen een energieke liveshow met veel groove en dansbare beats.

 

CULTUURPODIUM

Het cultuurpodium verhuist voor deze editie naar het nieuwe park aan de schoolweg op de fundamenten van de oude pastorij.

Het cultuurpodium brengt  zomerse en zuiderse  klanken  waarbij  Zuid-Amerikaanse muziek en  Afrikaanse ritmes nooit ver weg zijn.

Samen met de Wereldmarkt brengt het cultuurpodium je alvast in vakantiestemming.


15.00u    KAPITEIN WINOKIO

Zoals elke Kampioen moesten ook Kapitein Winokio en zijn muziekmatrozen op de zeevaartschool het alfabet onder de knie krijgen. Ze schreven logboeken vol met woorden die echte zeebonken moeten kennen: Albatrosgooien, Bakboordbrood, Chronischediami, Dekdweilen, Eksteroog, Fermewind,…Visfilet, Weerhaken, Yogamatroos en Zeeziekzonderzorgen !
En nu jongleren Kapitein Winokio, Mevrouw Poes en de Muziekmatrozen met 26 letters en 7 muzieknoten.
Kapitein Winokio is een Vlaams muziekproject o.l.v.  
Winok Seresia en richt zich met eigen en eigentijdse versies van traditionele kinderliedjes op een zeer jong publiek.

Voor de kleine mannen is succes verzekerd. 


17.00u    GREAT JOY 

Het Koor van de Academie van Willebroek werd opgericht in 2006 en groeide intussen  uit tot een enthousiaste en hechte groep zangers onder de bezielende leiding van Karine Calomme.  Aanvankelijk bestond het koor uitsluitend uit  leerlingen van de academie, maar mettertijd kwamen ook vele liefhebbers van zang en muziek van buiten de school bij het koor.  Het zangkoor brengt een gevarieerd repertoire van zowel rustige, intense nummers die je kippenvel bezorgen, als swingende, opzwepende songs die je lichaam in beweging zetten. 


18.30u  GOSPEL GETSHEMANE

Gospe Getshemane is een groep zangers die Gospelmuziek brengt ondersteund door een aantal instrumenten. Gospel is zwarte religieuze muziek die sterk beïnvloed werd door Afrikaanse ritmische muziek. Het koor is samengesteld uit leden van de Afrikaanse gemeenschap in Willebroek maar ook van buiten Willebroek. 


20.00u    ADESA

Dit is een band met roots in Ghana. Ze zingen in het Engels maar ook in de traditionele Ghanese talen. Hun muziek is geworteld in een lange muzikale en spirituele traditie.  We zouden hun muziek  kunnen samenvatten als Roots, Reggae & Ghana Grooves! 


21.30u    KLEPTOMATICS

Deze Belgische groep  die bestaat uit zes blazers en één drummer zet je lichaam in beweging, doet je hoofd tollen en steelt je hart met een mix van aanstekelijke grooves en inventieve arrangementen.  Kleptomatics heeft een stevige live-reputatie opgebouwd en hun muziek  zorgt voor een opzwepende cocktail van ‘brass & jazz’, geschikt voor een luisterend én dansend publiek.  


23.00u    SISHANI AND THE NAMIBIAN TALES.

In de eigenzinnige muziek van deze groep vloeien vele werelden rimpelloos samen.  De Belgisch/Namibische zangeres, songwriter en gitariste Shishani verbindt de obscure maar rijke traditie van haar geboorteland Namibië met westerse invloeden als soul en jazz.  In de composities van Shishani is de traditionele muziek van Namibië en andere delen van Afrika steeds het vertrekpunt. Haar teksten zingt ze zowel in het Engels als Oshiwambo, haar moeder’s taal. Mede dankzij onverwachte harmonieën en ritmes klinkt de in diepe traditie gewortelde muziek van Shishani & the Namibian Tales verrassend eigentijds en verfrissend.


POUTRELGIUM PLAGE

Voetbal tijdens de Kanaalfeesten

Ook aan de voetbalfans is er gedacht. Kom je naar de Kanaalfeesten? Dan hoef je geen match te missen.  Op zaterdag kan je op PoutrelgiumPlage de match tussen België en Tunesië gaan bekijken en mee supporteren.

 

Kids centraal in Willebroek

Ook de jongste festivalbezoekers worden niet over het hoofd gezien in Willebroek. Op zaterdag, vanaf 14.00 uur, zetten onze ZoWi-monitoren hun beste beentje voor. Zij zorgen voor een heus speelfestijn en geven al een voorproefje van wat onze kleinsten te wachten staan tijdens de Zowi-zomer.

Jeugdhuis Perron IV host een podium op vrijdagavond

Op vrijdagavond zijn de enthousiaste mannen en vrouwen van jeugdhuis Perron IV baas over het podium in het nieuwe park aan de Schoolweg. Zij geven de kans aan lokale bands en dj’s om hun talent aan Willebroek te tonen.

 

Onze Dameskleding Merken

Scroll en klik op de foto's om een merk te bekijken