Verkoopsvoorwaarden Online Shop 

ALGEMENE VOORWAARDEN

1 RETOURBELEID
Alvorens artikelen te retourneren, neemt u contact op met CARLA Womenswear Online. Wij zullen u verdere instructies geven en een verzendlebel inclusief verzekering, evenals de te volgen procedure naar u toesturen. Kosten voor retouren zijn steeds ten laste van de koper. Uit hygienische overwegingen en voor uw en onze veiligheid zullen wij bestellingen waarbij meer dan één maat van eenzelfde artikel besteld wordt, niet aanvaarden en bijgevolg automatisch annuleren. U kunt artikelen, na ontvangen van instructies van CARLA Womenswear Online, maximaal binnen 14 dagen na aankoop terugsturen. Het product moet in volledig nieuwe staat verkeren. Indien het pakje niet op ons retouradres toekomt, of het product gedragen, beschadigd of gebruikt is, zal er geen terugbetaling volgen. Wij besteden veel aandacht aan de wijze van verpakken bij het versturen naar u, gelieve de retouren met dezelfde zorg en stevig verpakt terug te sturen. Controleer dat u uw contactgegevens bij de retour heeft gevoegd. Gelieve ons te verwittigen via email wanneer u het pakje retour heeft gestuurd en vermeld het oorspronkelijke ordernummer, het trackingnummer en een korte beschrijving van uw probleem. Onze retourprocedure met gebruik van het door ons bezorgde label zorgt ervoor dat het de opvolging van de retourzending indien nodig vergemakkelijkt. CARLA Womenswear Online zal de retours die in aanmerking komen, terugbetalen of deels terugbetalen. Indien u per factuur betaalde, hebben we een bankrekeningnummer nodig waarop we het geld kunnen terugstorten. Dit kunt u het gemakkelijkst via e-mail aan ons communiceren. Indien u via één van de betaalmogelijkheden op onze webshop betaalde zal het bedrag via dezelfde weg teruggestort worden.

1.2 NIET RETOURNEERBARE GOEDEREN
Verschillende types goederen zijn van terugzending uitgesloten. Goederen die werden gedragen, waar het oorspronkelijke label niet meer aanhangt, welke niet meer 100% proper zijn, welke beschadigd zijn door uw gebruik of handelingen, of die niet 100% overeenkomen met het oorspronkelijke artikel kunnen niet worden teruggezonden en zullen niet worden terugbetaald. Andere niet retourneerbare goederen zijn: cadeauvouchers, downloadbare items.

1.3 VERZENDING
Om uw producten terug te kunnen zenden, heeft u een ontvangst- of aankoopbewijs nodig. Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant. U moet uw product sturen naar: CARLA Womenswear Online, A. Van Landeghemstraat 49-51, 2830 WILLEBROEK, Belgium. U bent verantwoordelijk voor de betaling van uw eigen verzendingskosten voor de retour van uw artikel. Verzendingskosten worden niet terugbetaald, de kosten van de oorspronkelijke zending worden van uw terugbetaling afgetrokken. Bij verzending van een ingeruild artikel zullen kosten voor de nieuwe verzending aangerekend worden. Afhankelijk van uw woonplaats kan de bezorgingstijd van uw uitgewisseld product variëren. Wij vragen u ten allen tijde een traceerbare leveringsdienst te gebruiken en een transportverzekering te kopen. Dit zit standaard inbegrepen in het retourlabel dat wij u zullen bezorgen. Wij garanderen niet dat we uw geretourneerd artikel zullen ontvangen. Bij niet ontvangst van de retour zal geen terugbetaling plaatsvinden.

 

2. TERUGBETALINGSBELEID
Ons aanbod blijft 14 dagen geldig. Indien er 14 dagen verstreken zijn sinds uw aankoop kunnen wij u jammer genoeg geen terugbetaling of ruil aanbieden. Om voor een retour in aanmerking te komen, moet een artikel ongebruikt zijn en zich in de staat bevinden waarin u het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

2.1 TERUGBETALING
Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u van de ontvangst van uw artikel op de hoogte te brengen. We informeren u ook over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Indien goedgekeurd, zal de terugbetaling worden verwerkt, en zal er automatisch een bedrag op uw creditcard of oorspronkelijk betaalmiddel worden gecrediteerd, binnen een bepaald aantal dagen.

2.2 GEDEELTELIJKE TERUGBETALING
Gedeeltelijke terugbetalingen zijn niet van toepassing. Indien het geretourneerde artikel niet voldoet aan de voorwaarden zoals in dit document beschreven zullen wij met u contact opnemen en kan u ervoor kiezen om het artikel opnieuw naar u te laten opsturen. De transportkosten hiervoor zijn ten uwen laste. U zal dan van ons een betaallink ontvangen indien u opteert om het artikel opnieuw naar u te laten opsturen. Bij ontvangst van betaling sturen wij vervolgens het pakje opnieuw naar u op.

2.3 LAATTIJDIGE OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN
Indien u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, gelieve eerst uw bankrekening opnieuw na te kijken. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschapij. Het kan een tijdje duren vooraleer uw terugbetaling officieel is geboekt. Wanneer u dit alles heeft gedaan en u nog steeds geen terugbetaling heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via: webwinkel@carlawillebroek.be .

2.4 AFGEPRIJSDE ARTIKELEN
Alleen normaal geprijsde artikelen komen voor terugbetaling in aanmerking. Afgeprijsde artikelen (bijvoorbeeld solden, promo's, vouchers, enz.) kunnen we jammer genoeg niet terugbetalen.

2.5 RUILEN
We ruilen alleen artikelen indien ze defect of beschadigd zijn. Indien u het artikel door eenzelfde product wilt vervangen, stuur ons dan een e-mail op webwinkel@carlawillebroek.be en stuur uw artikel naar: CARLA Womenswear Online, A. Van Landeghemstraat 49-51, 2830 Willebroek, Belgium

2.6 GESCHENKEN Indien het artikel bij aankoop als geschenk werd aangeduid en direct naar u is verzonden, ontvangt u een waardebon voor het bedrag van uw retour. Zodra het geretourneerd artikel is ontvangen, sturen we per e-mail een cadeauvoucher naar u op. Indien het artikel bij aankoop niet als geschenk werd aangeduid of indien de schenker het artikel naar zichzelf liet opsturen om het u later te overhandigen, sturen we een terugbetaling naar de schenker en wordt hij op de hoogte gebracht van uw retour.

 

3. PRIVACYBELEID MET BETREKKING TOT DE WEBSHOP

Ons volledig privacy beleid kan u hier vinden.
3.1 WAT DOEN WE MET UW GEGEVENS?
Wanneer u iets in onze winkel koopt, als onderdeel van het aankoop- en verkoopproces, verzamelen we de persoonsgegevens die u ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mailadres. Wanneer u in onze winkel rondkijkt, ontvangen we automatisch het IP-adres van uw computer en komen we meer te weten over uw browser en besturingssysteem.

3.2 E-MAIL MARKETING
Met uw toestemming kunnen we u e-mails sturen over onze winkel, nieuwe producten en andere updates.

3.3 TOESTEMMING
Wanneer u ons persoonsgevens verstrekt bij voltooiing van een transactie, controle van uw creditcard, plaatsen van een order, regeling van een levering of retour van een aankoop, gaan we ervan uit dat u instemt met het verzamelen ervan en het gebruik voor die specifieke reden. Indien we uw persoonsgegevens vragen voor een secundaire reden, zoals marketing, zullen we u ofwel direct om uw expliciete toestemming vragen, of u de kans bieden om te weigeren.

3.4 TOESTEMMING INTREKKEN
Indien u, na eerder ingestemd te hebben, u bedenkt, kunt u uw toestemming voor contact door ons, voor het verzamelen, gebruiken of bekendmaken van uw gegevens, op elk moment intrekken door contact met ons op te nemen via webwinkel@carlawillebroek.be of door ons te schrijven op: CARLA BVBA, A. Van Landeghemstraat 49-51, 2830 WILLEBROEK, Belgium

3.5 OPENBAARMAKING
Wij kunnen uw persoonsgegevens openbaar maken indien de wet ons daartoe verplicht of indien u onze Algemene Voorwaarden niet naleeft.

3.6 HOST
Onze winkel wordt gehost door een externe dienstverlener. Zij bieden ons het online e-commerce platform dat ons toelaat onze producten en diensten aan u te verkopen. Uw gegevens worden opgeslagen via de gegevensopslag en databases van deze dienstverlener en hun algemene applicatie. Ze bewaren uw gegevens op een beveiligde server achter een firewall.

3.7 BETALING
Indien u kiest voor een direct payment gateway om uw aankoop te voltooien, dan kan onze gateway via derden uw creditcardgegevens voor dat doel gebruiken. Zie 3.8.

3.8 DIENSTEN VAN DERDEN
Derden waarop wij een beroep doen zullen uw gegevens alleen verzamelen, gebruiken en openbaar maken voor zover zij dat nodig hebben om de diensten die zij ons bieden, uit te voeren. Bepaalde derde partijen die diensten aanbieden, zoals payment gateways en andere betaaldiensten, hebben hun eigen privacybeleid met betrekking tot de informatie die wij hen verplicht moeten verstrekken in verband met uw aankoopgerelateerde transactie. Voor deze aanbieders raden wij aan dat u hun privacybeleid leest zodat u begrijp in welke mate zij uw persoonsgegevens zullen verwerken. U moet er vooral rekening mee houden dat bepaalde providers gevestigd zijn in of faciliteiten hebben die gevestigd zijn in een ander rechtsgebied dan het uwe of het onze. Indien u ervoor kiest om met een transactie door te gaan waarvoor de diensten van derden nodig zijn, dan kan uw informatie onderworpen worden aan de wetten van het/de rechtsgebied(en) waarin die dienstverlener of zijn faciliteiten zich bevinden. Zodra u de website van de winkel verlaat of naar een website of toepassing van derden wordt geleid, bent u niet langer onderhevig aan dit privacybeleid of de algemene voorwaarden van onze website.

3.9 LINKS
Wanneer u in onze winkel op links klikt, kunt u weggeleid worden van onze site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacyhandelingen van andere sites en raden u aan om hun privacyverklaring te lezen.

3.10 BEVEILIGING
Om uw persoonsgegevens te beschermen nemen we de nodige voorzorgen en volgen we de beste praktijken uit de branche om ervoor te zorgen dat ze niet verloren raken, misbruikt, geopend, openbaar gemaakt, gewijzigd of vernietigd worden. Indien u ons uw creditcardgegevens verstrekt, wordt de informatie geëncrypteerd door middel van secure socket layer technologie (SSL) en bewaard met een AES-256 encryptie.

3.11 MINIMUMLEEFTIJD VOOR TOESTEMMING
Door deze site te gebruiken verklaart u dat u minstens meerderjarig bent in uw staat of provincie van woonplaats, of dat u meerderjarig bent in uw staat of provincie van woonplaats en dat u ons de toestemming heeft gegeven om een van uw minderjarige afhankelijken deze site te laten gebruiken. 

 

4 WIJZIGINGEN AAN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN
Wij behouden ons het recht voor om onze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Bekijk ze dus regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden met onmiddellijke ingang van kracht na het publiceren op de website. Indien we materiële wijzigingen aan dit beleid doorvoeren, zullen we u hier op de hoogte brengen dat het bijgewerkt is, zodat u op de hoogte bent van welke gegevens we verzamelen, hoe we ze gebruiken en onder welke voorwaarden we ze, in voorkomende gevallen, gebruiken en/of openbaar maken. Indien onze winkel wordt gekocht door een andere onderneming of ermee wordt samengevoegd, dan kunnen uw gegevens aan de nieuwe eigenaren worden overgedragen zodat we aan u producten kunnen blijven verkopen.

 

5 BEDRIJFSGEGEVENS
CARLA BVBA A. Van Landeghemstraat 49-51 2830 Willebroek België Tel: +32 3 886 69 06 Ondernemingsnummer: BE0428844621